Të gjitha kategoritë

Prodhuesi i letrës së veshur me PLA, fabrika e çantave të biodegradueshme-Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd

EN

Biznesi kryesor

Aplikime

Qese letre me zinxhir

Qese letre me zinxhir

Letër ambalazhi ushqimi

Letër ambalazhi ushqimi

Çanta letre të veshura me PLA

Çanta letre të veshura me PLA

Kontejnerë letre katrore

Kontejnerë letre katrore

Tas letre / Kovë supe

Tas letre / Kovë supe

Kupat Paper

Kupat Paper

Profili i kompanisë

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) është një kompani që ofron materiale të plota të biodegradueshme, produkte PLA dhe zgjidhje sistemesh, e themeluar nga një ekip ekspertësh dhe mjekësh nga Qendra Kërkimore e Bio-materialeve të universitetit të mirënjohur në Kinë .

Produktet kanë biodegradueshmëri të shkëlqyer dhe veti fizike të materialeve origjinale polimer, të cilat mund të zëvendësojnë produktet e zakonshme plastike petrokimike. Kompania vazhdimisht rinovon dhe pasuron serinë e produkteve të saj, të cilat mund të përdoren gjerësisht në paketimin e produkteve bujqësore, ushqimore, depozitimin e mbeturinave, farmaceutike, elektroshtëpiake dhe nevojat e përditshme.

LEXO MË SHUMË
Profili i kompanisë
Profili i kompanisë
Profili i kompanisë
Profili i kompanisë
Profili i kompanisë

Avantazhet tona

Shitjet Hot

LINI NJË MESAZH