Të gjitha kategoritë
EN

Rreth Nesh

Shtëpi> Rreth Nesh

RRETH NESH

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) është një kompani që ofron materiale të plota të biodegradueshme, produkte PLA dhe zgjidhje sistemesh, e themeluar nga një ekip ekspertësh dhe mjekësh nga Qendra Kërkimore e Bio-materialeve të universitetit të mirënjohur në Kinë .

Produktet kanë biodegradueshmëri të shkëlqyer dhe veti fizike të materialeve origjinale polimer, të cilat mund të zëvendësojnë produktet e zakonshme plastike petrokimike. Kompania vazhdimisht rinovon dhe pasuron serinë e produkteve të saj, të cilat mund të përdoren gjerësisht në paketimin e produkteve bujqësore, ushqimore, depozitimin e mbeturinave, farmaceutike, elektroshtëpiake dhe nevojat e përditshme.

Me misionin "Ndihmë në reduktimin e ndotjes globale plastike dhe promovimin e zhvillimit të gjelbër në botë", ekipi ynë R & D vazhdon të inovojë vazhdimisht dhe të ndjekë standardet e prodhimit në mënyrë rigoroze. Të gjitha produktet tona kanë kaluar standardet industriale të kompostimit të certifikuara nga TUV evropiane dhe BPI amerikane. Jo vetëm që kanë performancë superiore, por gjithashtu kanë avantazhe të pashembullta në reduktimin e konsumit të energjisë dhe emetimeve të dioksidit të karbonit (CO2). Produktet tona kanë hyrë me sukses në tregjet e Kinës, SHBA-së, Italisë, Gjermanisë, Kanadasë, Japonisë, Finlandës, Francës, Brazilit dhe vendeve të tjera. Kërkesa në tregjet jashtë shtetit mbetet e madhe.

FAKTORIA JON

EKIPI I KOMPANISË